Bart Circle Blauw.png

Welkom, ik ben Bart

In 2003 ben ik de wereld van het zelfstandig ondernemen ingestapt en ben ik Bart Gerbranda Makelaardij begonnen. Daarvoor heb ik als makelaar in Oisterwijk en Den Haag gewerkt. Inmiddels zijn wij alweer 14 jaar een bekend gezicht in Drunen.

Het persoonlijke en dienstverlenende karakter is wat ons bedrijf kenmerkt. Ik ben trots dat wij een heus familiebedrijf zijn. Zo werkt mijn vrouw Phily mee als assistent-makelaar en boekhoudster en mijn zoon Diederik als (digitale) marketeer. Zo zetten wij ons maximaal in, off- en online, om jouw koop of verkoop van een huis zo succesvol mogelijk te maken, terwijl we met een klein team onze persoonlijke aanpak nooit verliezen.

 

 

Wat mag je van ons verwachten

Lokale kennis

Met meer dan 20 jaar ervaring in Brabant en 14 jaar in Drunen kennen wij de markt op ons duimpje. Je profiteert van onze ervaring en kennis van de regio en de markt.

Deskundig

Ons kantoor is lid van de NVM, ingeschreven in het register van Vastgoedcert en aangesloten bij het NWWI. Wij bieden betrouwbare begeleiding van hoge kwaliteit!

Persoonlijk

Onze aanpak is persoonlijk, dienstverlenend en transparant. Zo werken we met een klein team en bieden we verschillende dienstenpakketten aan.