Ben je van plan om je huis te verkopen? Wij kunnen je daar bij helpen. Deskundig en betaalbaar. Bovendien krijg je 25% korting als je huis binnen drie weken wordt verkocht.

Bij het verkopen van een huis komt heel wat kijken. Wat is de reële waarde en bijpassende vraagprijs? Welke verkoopstrategie past het beste bij de situatie? Hoe presenteer je het huis zo optimaal mogelijk, off- en online? Ben je comfortabel met het voeren van de onderhandelingen? En welke risico's zijn er? Wij helpen je graag om de verkoop zo succesvol mogelijk te maken. Als NVM makelaar behartigen wij jouw belangen.

Wij bieden persoonlijke en transparante dienstverlening. Zo heeft iedere verkoper van een huis zijn of haar eigen wensen. Daarom bieden wij drie verschillende verkoop pakketten aan. Zo weet je van te voren wat je van ons mag verwachten en betaal je nooit te veel. Geen verrassingen!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op om een vrijblijvend verkoopadvies te plannen. Graag komen wij kennis maken.

 

 

Waarom 25% korting bij het verkopen van je huis?

De huizenmarkt trekt aan in Brabant. Dat merken we aan de toenemende interesse van (potentiële) kopers. Wij vinden dat we daar best beide van mogen profiteren! Daarom geven we 25% korting wanneer je huis binnen 3 weken door ons wordt verkocht. Diverse verkopers hebben hier al van geprofiteerd!

 

Wil je worden teruggebeld? 

 

 

Onze verkoop pakketten

Op basis van de verschillende stappen bij het verkopen van een huis bieden wij drie verkoop pakketten aan. Tijdens een vrijblijvend verkoopadvies leggen wij je graag uit wat de pakketten omvatten en bespreken we welk pakket het beste past bij jouw situatie.

Pakket Basis

Vraagprijs bepalen

Off- & online presetatie

Opstellen en tekenen koopakte

Pakket Uitgebreid

Vraagprijs bepalen

Off- & online presentatie

Periodiek open huis op zaterdag

De bezichtigingen

De onderhandelingen

Opstellen en tekenen koopakte

Pakket Compleet

Vraagprijs bepalen

Off- & online presentatie

Periodiek open huis op zaterdag

Verkoop gereed maken

De bezichtigingen

De onderhandelingen

Opstellen en tekenen koopakte

Naar de notaris