Snelle taxatie service, deskundig en betaalbaar. Taxateur in Brabant.

Met reeds tientallen jaren ervaring als taxateur mag je van ons professionele en snelle service verwachten. Onze scherpe en vaste tarieven zijn aantrekkelijk. Het huis wordt binnen twee werkdagen getaxeerd en binnen twee werkdagen na de opname wordt het rapport gereed gemeld bij het NWWI.

Wij zijn aangesloten bij het NWWI, zodat het taxatierapport gebruikt kan worden voor een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie en worden geaccepteerd door alle Nederlandse financiële instellingen. Veel financiële instellingen stellen inmiddels een gevalideerd rapport verplicht.

 

 

Deskundig

Wij zijn ingeschreven in het register van Vastgoedcert, Register Taxateur en aangesloten bij het NWWI. Een taxatierapport van hoge kwaliteit!

Snelle service

Binnen twee dagen na de aanvraag taxeren wij de woning, waarna je het definitieve taxatierapport binnen twee dagen ontvangt.

Betaalbaar

Wij hanteren vaste, all-in en bovendien voordelige tarieven. Helder en transparant en geen verrassingen.

 

 

Waarom is een goede taxateur belangrijk?

 
 
 

 

Onze taxatie tarieven

Pricing v0.png

Een taxatie aanvragen

Wil je graag meer informatie of een afspraak maken voor het uitvoeren van een taxatie? Bel ons direct op 0416-3737350 of laat je gegevens hieronder achter en dan nemen we contact met je op.